Gornji deo je ok, a od pogleda na noge Kim Kardašijan ćete se zgroziti (foto)

Kim Kardašijan Vest nedavno je sa suprugom Kanje Vestom i njihovo troje dece posetila Japan i tom prilikom obišli su neke od najvećih znamenitosti prestonice zemlje izlezećeg sunca.

View this post on Instagram

Chicago in Tokyo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Time se naravno pohvalila i na društvenim mrežama, ali pažnju miliona njenih pratilaca privuklo je nešto drugo.

Najpoznatija starleta na svetu slepo prati sve modne trendove, a često se njen ukus ne poklopi sa ukusom mase, što je i ovog puta bilo slučaj.

Držeći ćerkicu Čikago u naručju, Kim je pozirala ispred jedne građevine u Tokiju. Nosila je veliku zimsku jaknu i srebrne pantalone, ali ono što je imala na nogama zgrozilo je mnoge.

U pitanju su gumene patike, slične onima koje se nose na moru, prilično futurističkog dizajna, koje je kreirao njen suprug Kanje Vest.

Otkako je na Tviteru sredinom decembra slučajno objavljeno kako će izgledati patike pod nazivom Yezzy Foam Runner, one su dobile uglavnom negativne kritike zbog svog izgleda. Mnogi su ih upoređivali sa omrženim kroksicama i među najčešćim komentarima korisnika je ni mrtvi ne bi obuli ovo.

Ove savitljive patike u prodaji će se naći početkom 2020. godine i koštaće 75 dolara.

Kim očigledno obožava ovu obuću, ili se baš trudi da je reklamira kad god se pojavi u javnosti, ali od toga će njena porodica i te kako imati koristi.

Spominje se cifra od 150 miliona dolara koju je navodno Kanje zaradio od svog Yeezy brenda samo u 2019. godini, što ga, prema Forbsu, čini trećom slavnom osobom po zaradi u godini na izmaku.

1 komentar
  1. Darija

    Kod nas ovakvi žive u Karton sitiju.

Napišite komentar