Hale Beri i Olivije Martinez

Holivudska zvezda Hale Beri (Halle Berry) nedavno je u Parizu završila snimanje filma Džona Stokvela (John Stockwell) "Dark Tide", u kom joj je partner Olivije Martinez (Olivier Martinez). Njih dvoje su nastavili da se viđaju i nakon završetka snimanja, a vešti paparaci su uspeli da snime i njihov poljubac u zabačenom pariskom sokaku.
U filmu Berijeva igra Saru, modernu avanturistkinju koju jako privlači plivanje s belim ajkulama na izolovanom ostrvu Gvadalupe. Kada njen suprug odabere ambiciju ispred sigurnosti svoje žene u jezivom trenutku susreta s raljama smrti, njihov brak je na ivici propasti. Godinu dana kasnije, put na istu lokaciju tokom monsunske sezone postaje eskalirajuća serija zastrašujućih podvodnih sukoba i emocionalnih lomova. Sara će testirati svoju hrabrost pred jednom od najstrašnijih nemani prirode i okrenuti izglede u svoju korist pred zastrašujućim predatorom.
Berijeva je nedavno raskinula vezu s manekenom Gabrijelom Obrijem (Gabriel Aubry), s kojim je dobila ćerku pre dve godine. Iza sebe ima dva neuspešna braka – s igračem bejzbola Dejvidom Džastisom (David Justice) i pevačem Erikom Benetom (Eric Benet), serijskim preljubnikom.
Martinez je bio u četvorogodišnjoj vezi s Kajli Minog ( Kylie Minogue). Pre toga se zabavljao s američkom glumicom Mirom Sorvino (Mira Sorvino) i francuskom zvezdom Žilijet Binoš (Juliette Binoche).
Pred Berijevom su brojni projekti, među kojima su filmovi "Who Is Doris Payne?", "Cloud Atlas", "Class Act", "Tulia", "Shoe Addicts Anonymous" i "The Surrogate", dok se Martinez obavezao na snimanje filmova "Deauville", "The Last Warrior" i "Snow Goose".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.