U trendu

Hit: Konobarica oterala slavnog glumca iz restorana, pa ga molila da se vrati (video)

TikTokerka Dajana Rodas objavila je simpatičan video u kojem se šali na svoj račun jer nije prepoznala poznatog glumca i reditelja Adama Sendlera koji je s decom došao u restoran u kome ova mlada dama radi.

Prvo sebe prikazuje uz filter klovna, a kasnije i snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi poznati glumac sa decom koji, nakon razgovora s konobaricom, napušta restoran.

@dayanna.rodas

Pleaseee come back #comedy #fyp #foryou #viral #adamsandler

♬ Be A Clown – ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

Objasnila je da nije shvatila da je reč o Adamu Sendleru pa mu je rekla da za slobodno mesto treba da sačeka 30 minuta. On je, naravno, nakon toga napustio restoran.  U opisu videozapisa devojka ga moli da se vrati što je dodatno nasmejalo njene pratioce.

Obožavam njegovu reakciju. Nije iskoristio svoju slavu da bi dobio sto već je napustio restoran kao svaka normalna osoba – glasio je jedan komentar s kojim se složilo preko 479,000 ljudi.

Mnogi su podržali i postupke konobarice jer se prema svim gostima odnosi jednako, iako je ovo bila neobična situacija.

Objavila je još jedan videozapis u kome je objasnila kako ga nije prepoznala zbog velike brade i zaštitne maske za lice.

@dayanna.rodas

Reply to @kimber.lee_ #adamsandler #ihop #fyp

♬ original sound – day.dayanna

Inače, Adam Sendler poznat je po tome što se u javnosti često može videti u kratkim pantalonama, trenerkama i drugim ležernim kombinacijama pa ga je i bez zaštitne maske teško prepoznati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.