U trendu

Istina izašla na videlo: Kako je Megan Markl slagala ceo svet

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, teško je podnela borbu sa britanskim tabloidima koji su preneli pismo koje je navodno poslala svom ocu Tomasu. O njoj je pisana i biografija pod nazivom „Finding Freedom“, a vojvotkinja je uvek tvrdila da nije učestvovala u pisanju dela.

U najnovijem obrtu, Džejson Knauf, bivši pomoćnik vojvotkinje tvrdi da je od početka imala na umu samo jedno – pažnju javnosti.

Megan Markl tvrdi da je pismo koje je poslala Tomasu bilo privatno, „samo za oči njenog oca“. Međutim, Apelacioni sud saopštio je da postoje dokazi da je Megan svom pomoćniku Knaufu, zaduženom za komunikacije rekla da je imala na umu „javni uvid kada je pisala pismo ocu“.

Takođe, njen bivši saradnik kaže da je blisko sarađivala sa autorima knjige „Finding Freedom“, biografije koja je pokrenula novi talas otkrića o zategnutim odnosima princa Harija i Megan Markl sa kraljevskom porodicom. Delo je čitaocima pružilo uvid u život i razmišljanja Megan i njenog supruga Harija. Oni su prikazani u pozitivnom svetlu, dok je kraljevska porodica označena kao problem koji ih je oterao van granica Velike Britanije. Ukoliko se ispostavi da je Megan zaista učestvovala u pisanju dela, to bi moglo dodatno da naškodi već narušenim odnosima unutar porodice.

Pisanje memoara najavio je i sam Hari, u kojima će, kako kaže, otkriti istinu iz svog ugla i oslikati svoj život.

Vojvotkinja je uspešno tužila medije „Mail on Sunday“ i „Mail Online“ zbog objavljivanja dela beleške, za koju ona insistira da je privatna prepiska poslata njenom otuđenom ocu nakon što je imao srčani udar i nije mogao da prisustvuje kraljevskom venčanju.

Advokati britanskih medija sada tvrde da dokazi koje može da priloži Džejson Knauf predstavljaju obrt u ovom slučaju, koji može da sruši kredibilitet Megan Markl.

„Daleko od toga da je to intimno pismo samo za oči njenog oca. Megan je napisala pismo znajući da bi Tomas mogao da ga otkrije medijima“, rekao je Knauf.

Prelazak u drugi tabor

Pomenuti Džejson Knauf sada radi za Harijevog brata – princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt. Iz ovog razloga, mnogi veruju da je u pitanju sabotaža od strane Vilijama i Kejt.

Njegovo svedočenje pred sudom zato je dovedeno u pitanje, ali izvori iz palate kažu da je Knauf spreman da istinu podeli sa svetom.

Otac tvrdi: Hari i Megan rade sve zbog popularnosti

Tomas Markl mišljenja je da se njegova ćerka odrekla porodice, zarad slave, a da je sada isto učinila i sa Harijem, nateravši ga da se preseli u Kaliforniju.

„Potpuno sam jasno rekao da ću nastaviti da izlazim u medije sve dok ne budem razgovarao sa njom. Napraviću svoju emisiju ako uspem i na kraju će pre ili kasnije početi da razgovara sa mnom. Ovo je previše detinjasto, nekako glupo, vreme je da razgovaramo jedno s drugim. Mi smo porodica”, rekao je on.

Osvrnuo se i na memoare koje piše njegov zet, u kojima će, najverovatnije, izneti na svetlost dana razne pikanterije iz kraljevske palate.

“To je okrutno. To što želi da uvredi svoju baku kraljicu je smešna ideja. Učiniće to ženi koja ima 95 godina samo zarad nešto novca”, rekao je Tomas.

Dodao je da da se sa Megan i ranije svađao, najčešće zbog prisnosti koju ima sa svojom ostalom decom.

“Postoji nekoliko razloga zbog kojih se u prošlosti ljutila na mene, a jedan je bio taj što je mislila da previše pažnje posvećujem njenom polubratu i polusestri, htela je da prestanem da pričam sa njima, a ja to nisam mogao”.

Na pitanje da li ima bilo kakvu komunikaciju sa svojom bivšom suprugom Dorijom Ragland, rekao je kako je više puta bezuspešno pokušao da je kontaktira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)