Sličnost je neverovatna: Otac Vuka Kostića pre 25 godina glumio u ‘Srećnim ljudima’ (foto)

Glumac Mihajlo Kostić Pljaka, otac popularnog glumca Vuka Kostića, preminuo je pre 17 godina, a mnogi, naročito danas, primećuju neverovatnu sličnost između oca i sina.

Moj Pljale…….

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Mihajlo je glumio u mnogim popularnim ostvarenjima – u „Povratku otpisanih“, „Sivom domu“ i drugim serijama i filmovima. u braku sa Gordanom dobio je dva sina – Vuka i Nestora, a preminuo je 2001. godine od leukemije. Imao je tada 67 godina, a tužna podudarnost je da je baš te godine Vuk Kostić imao svoju prvu veliku premijeru u filmu „Apsolutnih sto“.

Vuk je u svojoj 21. godini ostao bez oca, a kasnije je govorio da je sve što je znao u životu Mihajlo preneo na njega.

– Mene je ćale dobio u svojoj 46, a mog brata u 45. godini. Nažalost, izgubio sam ga kada sam imao dvadeset i jednu, ali zaista sam imao savršenog oca. Nekom ćale živi 100 godina, ali ne budu u dobrim odnosima. Sve što je znao u životu, Pljaka je preneo na mene, od glume, jedrenja, lova… Bilo mi je uzbudljivo da gledam šta on radi i gurao sam se da doživim delić onoga čime se bavio. Tako ću i ja pokušati da ličnim primerom inspirišem svoje potomke – rekao je svojevremeno Vuk u razgovoru za časopis „Story“, a prenosi „Blic“.

Mihajlo Kostić se između ostalog, pojavio i u jednoj sceni u seriji „Srećni ljudi“, što je mnogima tek sad zapalo za oko. Glumio je u 30. epizodi, kada kod njega koji tumači ulogu upravnika kafilerije dolaze Vukašin Golubović i Neca u potrazi za izgubljenim Simom.

Gledaoci su i ovde, kao i u mnogim drugim prilikama, istakli neverovatnu sličnost između Mihajla Kostića i njegovog sina, naročito u govoru i samoj mimici.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike