U trendu

Istvud snima film o Huveru

Početkom naredne godine reditelj Klint Istvud (Clint Eastwood) počinje snimanje biografskog filma o Dž. Edvardu Huveru (J. Edgar Hoover), čelnom čoveku FBI-ja, čiji radni nazivi su "Hoover" i "J. Edgar". Naslovna uloga poverena je Leonardu Dikapriju (Leonardo DiCaprio), dok Šarliz Teron (Charlize Theron) još uvek pregovara o ulozi Helen Gendi, koju je sam Huver lično izabrao za sekretaricu kada joj je bila 21 godina a koja mu je ostala odana pune 54 godine.
Mladi glumac Armi Hamer (Armie Hammer) pregovara za ulogu Klajda Kolsona, zamernika direktora FBI-ja, koji je bio na poziciji direktno ispod Huvera – izgleda u svakom smislu. Hamer je ostvario zapaženu ulogu blizanaca Tajlera i Kamerona Vinkelvosa u Finčerovom ovogodišnjem hitu "The Social Network". Za one koji nisu znali, informacija je verovatno šokantna: Hamer glumi oba brata u filmu.
Scenario za film napisao je Dastin Lens Blek (Dustin Lance Black), koji je osvojio Oskara za scenario filma "Milk". Blek se inače profilisao kao scenarista homoseksualne orijentacije koji piše o poznatim ličnostima iste seksualnosti. Dosad već sigurno naslućujete da je Huver takođe bio homoseksualac.
Film će obraditi celokupnu biografiju Dž. Edgara Huvera, od njegovog komplikovanog odnosa s majkom, homoseksualne veze s Kolsonom i navodne sklonosti prema ženskoj odeći do čuvene istrage komunista u Holivudu i brojnih političkih odluka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar