U trendu

Javnost bruji o Bikovićevom venčanju na Mokroj Gori

Ljubavni život glumca Miloša Bikovića oduvek je zanimao javnost, a svaka njegova veza bila je pomno praćena. Bikovićeva nova izabranica Ivana Malović, ako je verovati medijskim napisima, uspela je ono što njene prethodnice nisu – da sa glumcem stane pred oltar.

Nakon što su započeli zajednički život, Miloš i Ivana navodno planiraju venčanje. Prema saznanjima domaćih medija, Biković će svadbu napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori, gde je pre više od godinu dana kupio apartmane.

U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par navodno izgovoriti sudbonosno „da“.

Datum venčanja još uvek se drži u tajnosti, iako par još uvek nije zvanično potvrdio ove navode. Umesto toga, Biković je vesti o svom privatnom životu prokomentarisao na Instagramu, ostavivši fanove u nedoumici da li je tačno da će se venčati sa Ivanom.

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma „Hoću muža“. Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem je on sa javnosti nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi.

Podsetimo, glumac i Ivana prvi put su se pojavili zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ u Kombank dvorani.

Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)