U trendu

„Kako da dresirate svog zmaja“ ponovo najgledaniji

Nakon pet nedelja prikazivanja i prošlonedeljnog fotofiniša u korist filma "Kick-Ass", ove nedelje se "Kako da dresirate svog zmaja" ("How to Train Your Dragon") vratio na vodeću poziciju liste najgledanijih filmova u Americi.
Na drugom mestu liste našla se romantična komedija "Plan B" ("The Back-up Plan"), kojim se Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) vraća na velika platna, ali i žanru u kom ima najviše uspeha. Lopezova igra Zoi, ženu u kasnim tridesetim, koja je odlučila da ne može više da čeka na "gospodina pravog" i zbog sve veće želje da postane majka odlučuje da se u taj posao upusti sama. Na dan kada je zakazala veštačku oplodnju Zoi upoznaje Stena, koga igra veoma zgodni Aleks O’Lahlin (Alex O’Loughlin), mladića koji ima sve prave osobine koje ona očekuje od muškarca.
Dajući sve od sebe da ta veza opstane, a u isto vreme krijući prve znake trudnoće, Zoi pravi gomilu grešaka i tako Stenu šalje pomešane signale. Kada konačno odluči da sve prizna Stenu, dobija savim neočekivan odgovor – on sve prihvata i obavezuje se na ravnopravno učestvovanje u pripremama za porođaj. Pravi test njihove veze dolazi kada oboje shvate da ne poznaju tako dobro jedno drugo izvan hormonskog haosa i redovnih lekarskih pregleda. Put do porodice obično počinje zaljubljivanjem, venčanjem i dobijanjem deteta, a ovde su karte izmešane naopako. Međutim, život im je spremio još neka iznenađenja.
Ovaj film će biti premijerno prikazan u domaćim bioskopima 17. juna.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (23-25.) aprila:

  1. "Kako da dresirate svog zmaja" ("How to Train Your Dragon")
  2. "Plan B" ("The Back-up Plan")
  3. "Noć za pamćenje" ("Date Night")
  4. "The Losers"
  5. "Kick-Ass"
  6. "Borba Titana" ("Clash of the Titans")
  7. "Death at a Funeral"
  8. "Oceans"
  9. "The Last Song"
  10. "Alisa u Zemlji čuda" ("Alice in Wonderland")

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar