Kakve optužbe: Ronaldo stavlja nešto u gaće da bi mu „paket“ izgledao veći

„Bilo je dobro, zabavno, ali ništa posebno“, rekla je Elisa De Panicis (30).

https://www.youtube.com/watch?v=w5nlLfKl8kU

Italijanska glumica, model i pevačica tvrdi kako se provodila sa Realovom zvezdom uoči Evropskog prvenstva u Francuskoj, kad je Kristijano Ronaldo dobio slobodno nakon što je sa Realom osvojio Ligu šampiona, piše 101GreatGoals.

Portugalac je otišao malo da se zabavi na Ibici, a to mu je dobro došlo jer je koji mesec kasnije u rukama držao i naslov evropskog prvaka sa reprezentacijom, nakon što je Portugal u finalu pobedio Francusku. Elisa je bila je jednoj od zabava na kojo je bio i Ronaldo.

– Bili smo na brodu, imala sam njegov broj pa sam mu poslala poruku. Te noći pozvao me da dođem kod njega. Dao mi je neke dobre savete o karijeri i životu. Dobra je energija oko njega, baš zna da uživa u životu – rekla je Elisa u jednom TV šou i dodala kako Ronaldo u reklamama za donji veš stavlja umetke u gaće.

Italijanka nije otkrila kako je to zaključila.

Ronaldo je poznat po tome da drži do sebe i puno vremena provodi na ulepšavanju i negu. U prilog tezi lepe Italijanke ide Ronaldova rutina uoči utakmica. Kod grupnog fotografisanja Portugalac gotovo uvek stane na prste kako bi izgledao viši.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.