Kameron Dijaz bila je najpopularnija glumica, a evo čime se danas bavi (foto)

Kameron Dijaz bila je najpopularnija holivudska glumica početkom 2000-ih godina, ali je nakon udaje za Bendžija Madena otišla u glumačku penziju i posvetila se porodičnom životu, a par je nedavno objavio da su u tajnosti postali roditelji ćerkice Radiks.

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Dijazova je nedavno započela novi projekat. U pitanju nije nova uloga, već proizvodnja vina u koju se Kameron upustila sa dugogodišnjom prijateljicom Ketrin Pauer.

Naime, njih dve su na tržište izbacile organska vina pod nazivom Avaline, koja su bez aditiva ili ikakvih životinjskih dodataka. Na taj  potez su se odlučile nakon što su zaključile da se na tržištu danas nalaze razna vina koja u sebi imaju nepoželjne sastojke.

„Sve počinje u vinogradu, sa zemljom, i sve zavisi od toga kako će se grožđe tretirati do trenutka kada postane vino. Ako ne pijete vino s organski uzgojenim grožđem, zapravo pijete pesticide, a to sigurno ne želite da bude u vašem organizmu“, kazala je Kameron Dijaz za InStyle.

„Ovo nije neki projekt u kojem mi ustupamo svoje lice ili ime za proizvod. Ovo je bilo i te kako dugo putovanje oko sveta kako bismo pronašle najbolje vinare i isprobale vina kakva želimo da proizvodimo, a koja su bila u skladu s našim zdravstvenim kriterijumima. Bukvalno smo obijale vrata po Francuskoj, Španiji i Italiji“, istakla je Diazova.

Da bi dobile vino kakvo žele, bile su potrebne čak dve godine, a trenutno je u ponudi belo i rose vino.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.