Kao da je juče bilo: Okupili se Popadići iz serije „Bolji život“ nakon 30 godina (foto)

Ponovni susret originalne glumačke postave megapopularne serije „Bolji život“ izazvao je lavinu uspomena i podstakao mnoga sećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnu stranu 600. broja izdanja časopisa Story.

„Kao da je juče bilo“, komentarisao je Marko Nikolić (70) koji je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog „Giga Moravac“, oca troje dece. Muke su mu zadavali sinovi Aleksandrar ‘Saša’ (Boris Komnenić) i Slobodan ‘Boba’ (Dragan Bjelogrlić) i kćerka Violeta zvana ‘Viki’ (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) koja je glumila Giginu suprugu Emiliju, oduševila se ponovnom susretu. „To nije bila samo serija. To je bio period u kojem smo svi nekako veselo i lepše živeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografisanju porodice Popadić“ rekla je Svetlana.

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srpski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od fudbalera Crvene Zvezde Mitra Mrkele, i bila aktivna članica Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

View this post on Instagram

❤❤❤❤🍀

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Boris Komnenić se ponovo na male ekrane vratio serijom „Sinđelići“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.