U trendu

Koleginice potvrdile: Ovo su 10 najobdarenijih glumaca Holivuda (foto)

Posteri sa zvezdama Holivuda nekada su se lepili po zidovima soba fanova širom sveta, dok je danas situacija nešto drugačija.

Umesto postera idoli se prate po Instagramu i drugim društvenim mrežama, ali lepši pol i dalje mašta o susretima sa najlepšim glumcima današnjice.

Još kada znaju koliko su neki od njih obdareni…

Sajt ranker.com objavio je listu 10 glumaca sa, kako se priča, najvećim polnim organima u Holivudu, a na njoj ima i očekivanih imena, ali i iznenađenja.

O njihovom „paketu“ u pantalonama svedočili su radnici na snimanjima, koleginice, režiseri, pa i članovi familija!

Pa da krenemo redom:

Orlando Blum

bring it on what we all doing for #earthday #lustforlife #beach #friends #getoutdoors 🌎🙌🏻👊🏻🤣

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Nije nimalo naivna pevačica Keti Peri za koju se zna da je maltene zavisnik od seksa, kada se posle silnih svađa pomirila sa Orlandom Blumom. Za holivudskog zavodnika se priča da „ima najveći“ u Holivudu, a ta legenda potvrđena je sa više strana.

Kolin Farel

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram) on

Za njega nema šta da se priča – amaterski video snimak seksa ovog glumca sa jednom devojkom sve je razotkrio. Veoma obdareni Irac san je mnogih žena sveta.

Danijel Kreg

Njegovo ime je na ekranu poslednjih godina „Džejms Bond“, ali je u glumačkim krugovima poznat i kao vlasnik izuzetno velikog penisa.

Čak je i vremešna Džudi Denč, slavna britanska glumica koja glumi s Krejgom u avanturama agenta 007 jednom bila s njim na obali mora, kada je videla kako izlazi iz vode. Njena reakcija bila je veoma simpatična, pošto je rekla da joj je bilo neprijatno da gleda u njega zbog „opreme“ u gaćama.

Majkl Fasbender

❤️ Much love! #michaelfassbender #michaelfassy

A post shared by Michael Fassbender (@michaelfassy) on

Popularni „Stiv Džobs“ na filmu jako je popularan među koleginicama, iako ne važi za nekog ženskaroša pošto vodi miran privatni život.

Slavna Šarliz Teron potvrdila je na snimanju „Prometeja“ da je Fasbender jako obdaren te da je spremna da u svakom trenutku snima s njim!

Brendon Rut

Možda je omanuo kao Supermen, ali privatno sigurno nosi taj nadimak, ako je suditi po njegovoj obdarenosti. Kostimografi su tokom snimanja filma „Povratak Supermena“ izjavili da su imali problema da pronađu adekvatan kostim za Ruta zbog njegovog velikog polnog organa.

Džered Leto

🙏🏼

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Njegova filmska karijera blistava je koliko i muzička dok širom sveta nastupa kao član grupe „30 seconds to Mars“. Kako i ne bi kada ga obožavateljke jure na svakom koraku znajući šta ima između nogu.

Lijam Nison

#liamneeson 💓 2014

A post shared by Liam Neeson (@neeson_liam) on

Za slavnog irskog glumca se odavno zna da je vlasnik „vrlo respektabilnog vršnjaka“, kako vole da kažu u holivudskim krugovima. Slaba vajda za obožavateljke kada je privatno dosta stidljiv i oduvek je vodio povučen život.

Džon Ham

#mcm The Hammer #JonHamm in Los Angeles on April 8, 2017. 📷GettyImages

A post shared by ❤️✨✨✨JON HAMM ✨✨✨❤️ (@jon_hamm) on

U Holivudu se sprdaju s njim i Benom Aflekom oko toga koji od njih dvojice ima veću glavu. Iste šale padaju i na račun polnih organa ovih glumaca. Tu je u prednosti Ham, zvezda serije „Mad men“.

Edi Marfi

Premiering the Promise video and talking about my new projects on @TheEllenShow today at 4pm/3c!

A post shared by Eddie Murphy (@eddiemurphymusic) on

Evo i konkretnog podatka: „Penis mu je između 20 i 22 centimetra. Video sam, nisam merio“, tvrdi Geri Grifin, autor knjige „Veličina i povećanja penisa slavnih“.

Kevin Hart

#HartBeatWeekend

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Veoma je cenjen u Holivudu i kao glumac i kao frajer. Priroda mu nije mnogo pomogla kada je reč o visini, ali je zato ovaj komičar veoma obdaren.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike