Koliko je samo zavodljiva: Džej Lo pokazala kako je naučila ples oko šipke (video)

Figuru na kojoj joj zavide i duplo mlađe devojke, Dženifer Lopez duguje genetici, ali i napornim trenizima koje već decenijama upražnjava. Međutim, kako priznaje, ništa joj nije bilo toliko naporno kao ples oko šipke koji je morala da nauči zbog uloge u novom filmu „Hustlers“.

Prije nego je započela sa snimanjem ove akcione drame u kojoj glumi striptizetu, morala je da nauči sve akrobacije i pokrete ovog plesa, kako bi publika imala doživljaj da ona to radi od svoje 18. godine, a ne da je sve savladala za samo par meseci.

Šipke za ples instalirala je u svojim kućama u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku kako bi mogla stalno da vežba. Desna ruka prilikom pripremanja za film bila joj je striptizeta Džoana Sapaki.

„Reč je zapravo o akrobacijama, ali ja pokušavam naučiti mehaniku pokreta u ovom trenutku jer striptizete imaju mnogo vremena za vežbanje. Kardi (pevačica i bivša spriptizeta koja takođe glumi u filmu, prim. aut) mi je rekla da su joj bile potrebne godine, a Džoana mene pokušava da nauči za šest nedelja“, rekla je Lopezova u videu kroz koji je prikazala svoje pripreme.

Film „Hustlers“ baziran na istinitoj priči o njujorškim striptizetama koje su nadmudrile bogataše s Vol strita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.