U trendu

Konačno je otkriveno kako su se Princ Hari i Megan Markl upoznali

Otkako je objavljana veridba Megan Markl i Princa Harija, javnost želi da sazna sve o ovom paru, od datuma venčanja, do broja zvanica i dizajnera venčanice. Na jedno pitanje ipak nismo imali odgovor. Sve do sada.

U intervjuu za BBC nakon veridbe, Hari je otkrio da ga je sa Megan upoznao ‘zajednički prijatelj’ i da su malo znali jedno od drugom pre prvog sastanka ‘na slepo’. To je, po rečima glumice, bio autentičan i pravi način da bolje upoznate nekog.

Nekoliko meseci kasnije otkriven je i identitet osobe koja je spojila britanskog princa i tri godine stariju glumcu. U pitanju je Vajolet von Vestenholc. Ona je Harijeva prijateljica iz detinjstva, i zaposlena je u odnosima sa javnošću modne kuće Ralf Loren, pa je tako povezana i sa Megan.

– Megan je izvesno vreme bila deo londonske društvene scene, i vrlo brzo se uklopila u visoko društvo. Kada se Hari požalio Vajolet da ne može da pronađe devojku za  sebe, ona je odmah pomislila na Megan i spojila ih – rekao je dobro obavešten izvor za E!News.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar