U trendu

Kraljevska elegancija: Anđelina Džoli skoro nije izgledala bolje (foto)

Anđelina Džoli prisustvovala je proslavi 200. godišnjice najcenjenijih redova sv. Majkla i sv. Đorđa u katedrali Sv. Pavla u Londonu.

Slavna glumica, koju smo navikli da uglavnom viđamo u odevnim kombinacijama crne boje, oduševila je u svetlo sivoj haljini modne kuće Ralph & Russo. Angelina je nosila šešir, rukavice i cipele u istoj boji kao i metalik torbicu.

Iako se ne pojavljuje često na svečanostima, Anđelina je pokazala da je i dalje omiljena zvezda mnogima, i na ovom događaju bila je okružena brojnim fanovima. Naročito je bila strpljiva sa najmlađima, rukujući se sa nekim od mališana.

Angelina je na važnu godišnjicu pozvana kao jedan od primalaca ordena časti od Reda. Još 2014. godine imenovana je za počasu damu za sav doprinos koji je dala u radu britanske spoljne politike, kao i za svoj opsežan rad na kampanji za okončanje seksualnog nasilja u ratom zahvaćenim zonama.

4 komentara
 1. ANDREJ

  Neverovatno koja kolicina zavisti i malogradjanske netrpeljivosti,prema osobi,koja je cenjena u celom kulturnom svetu. Andzelina Dzoli,seks,modna,i u svakom pogledu ikona dansnjeg sveta,toliko neomiljena kod neprosvecenih ljudi,kod nas.Pored svih brojnih nagrada,koje je dobila kao karakterna glumica,Andzelina se dokazala i svojim radom,na poltickom planu.Ona je izmedju ostalog,Ambasador Unicefa,dobitnik najvisih odlokovanja,za svoj rad na humanitarnom polju.Ona je nesebicno,hrabro,kao Ambasador Unicefa,posecivala u Indiji,Africi i po svim kontinentima, bolesne od najtezih zaraznih bolesti.Pored svih tih zasluga koje ima,Andzelina Zoli je i najlepsa zena sveta.Ona je tajni san,svakog normalnog muskarca.Andzelina,boginja u telu prelepe zene.

 2. bambi

  Najodvratnija osoba na svetu. Ponovo apelujem na sve ljude dobre volje, da ovu osobu ne prikazuju, da ne pisu o njoj, da je trajno izbrisete iz naseg naroda iz nase nacije. To je nesto strasno i uzasno.

  1. Anonimni

   podržavam….

 3. Anonimni

  Pa dobra je kad se dobro pokrije, da se ne vide štapići od ruku i nogu

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike