U trendu

Kristl iz popularne Dinastije danas ima 78 godina i bićete iznenađeni kako izgleda

Linda Evans, Zlatnim globusom nagrađena američka glumica, danas ima 78 godina, a brojni fanovi teško bi je prepoznali.

Sredinom 80-ih zahvaljujući ulozi Kristal Karington u seriji „Dinastija“ bila je jedna od najvećih ikona pop kulture. Inače, i pre „Dinastije“ bila je poznata televizijska glumica i još sredinom šezdesetih glumila je u hit seriji „The Big Valley“.

Nakon ‘Dinastije’ Linda više nije uspela da ponovi takav uspeh i nijedna njena uloga nije imala takav odjek kao uloga Kristal . Bez obzira što je nakon „Dinastije“ njena karijera doživela pad, mediji su i dalje s velikim interesom pratili njen ljubavni život. Evans je šest godina bila u braku s producentom Džonom Derekom koji je ostavio zbog glumice Mari Kejtlin Kolins, koja je imala jedva 18 godina i koja je nakon udaje za Džona promenila ime u Bo Derek.  To je u potpunosti uništilo Lindu i priznala je to jednom i u intervju koji je dala Opri Vinfri.

– Na sopstvenoj koži osetila sam holivudski teror mladosti i lepote. Imala sam tada svega 28 godina, ali izgleda da sam za Džona bila prastara. Jednostavno nakon toga sam stalno imala utisak da nisam dovoljno dobra i da moram što pre da nešto popravim na svom izgledu – rekla je Linda  i priznala da je zbog cele situacije pala u depresiju. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s muzičarem Janijem, ali ni to joj nije pomoglo da se izvuče iz depresije.

Tada su počeli njeni prve posete estetskim hirurzima, a što je vreme odmicalo i što je bila starija to su i posete  estetskim hirurzima bile češći. Kada je ni novi izgled nije mogao više da je usreći, posegnula je za drogom i pre nekoliko godina osvanula je na naslovnim stranama magazina kada je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata. Bilo je to pre sedam godina i policija je tada u njenom automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept.

Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, ali izgleda da su pilule i te kako delovale na nju, budući da je policajcu dala kreditnu karticu umesto vozačke dozvole. Evans je na kraju kažnjena uslovnom zatvorskom kaznom, a pilule su joj oduzete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.