U trendu

Legendarni glumac mora da radi 12 sati dnevno jer njegova bivša troši milione

Advokat  Roberta De Nira otkrila je da legendarni glumac nema novaca i da mora da prihvata sve uloge koje mu se nude jer je njegova bivša supruga zavisna od dizajnerke odeće i dijamantskog nakita čija je vrednost preko milion dolara.

Sramno priznanje posledica je teškog razvoda braka koji je trajao čak 21 godinu. Robert je naime, bio oženjen za Grace Hajtauer, američku pripadnicu visokog društva sve do 2018.

Njegov advokat Kerolajn Kraus rekla je da je važno objasniti da je skupi razvod razlog što De Niro prihvata uloge u lošim filmovima, i da je od ‘Lovca na jelene’ i ‘Kuma II’ spao na uloge u filmovima kao što su  ‘The War With Grandpa’, ali i reklama za britanski brend Warburtons.

Kraus je pred sudom na Menhetnu rekla da Robert ima 77 godina i obožava svoj posao, ali da nije u redu što na pragu devete decenije mora da radi ovim tempom.

– Kada će on imati priliku da odbije neki projekt koji mu bude ponuđen? Da ne mora da radi šest dana u nedelji i 12 sati dnevno, da ne mora da gasi Grejsinu žeđ za Stelom Mekartni – rekla je advokat i dodala: – On sutra može da se razboli i onda je sve gotovo.

De Nirovo bogatstvo bilo je jednom prilikom procenjeno na 350 miliona dolara, a to je izgradio tokom 50- godišnje karijere. U zadnje vreme prihvata sve poslove pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice.

Bez obzira na sve to, njegov advokat tvrdi da je to bogatstvo skoro potrošeno. Osim zbog razvoda, Robert je ušao u posao s restoranima, a onda izbegavao plaćanje porez, pa je još uvek dužan milione poreskoj upravi.

Kraus je dodala i da mu je na finansije uticala i pandemija. Hajtauer bi inače, prema predbračnom ugovorom, trebalo da dobija oko milion dolara godišnje od supruga, sve dok on zarađuje barem 15 miliona dolara godišnje.

Advokat je rekla i da je Robertova bivša supruga počela da troši sve više nekoliko godina pre razvoda, i da je između ostalog 2019. kupila i prsten vredan preko milion dolara,

Advokati bivše supruge, s druge strane, tvrde da Robert konstantno leti privatnim avionom i helikopterom, nekad samo i na ručak, te da je to dokaz da definitivno nije siromašan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)