„Lovac na blago“ najgledaniji film

Kao što je i očekivano, najgledaniji film proteklog vikenda bio je „Lovac na blago“ („Fool’s Gold“) Endija Tenanta (Andy Tennant). Uloge u njemu poverene su Metjuu Mekonahiju (Matthew McConaughey), Kejt Hadson (Kate Hudson), Donaldu Saderlandu (Donald Sutherland) i Reju Vinstonu (Ray Winstone). O ovom filmu smo nedavno pisali u Filmu Krstarice, u članku Mekonahi i Hadsonova ponovo na filmu.
Na drugom mestu debitovao je film Martina Lorensa (Martin Lawrence) „Welcome Home Roscoe Jenkins“, koji govori o okupljanju porodice. Pored komičara Lorensa, u filmu uloge tumače Džejms Erl Džouns (James Earl Jones), Džoj Brajant (Joy Bryant), Sedrik Zabavljač (Cedric the Entertainer) i Majkl Klark Dankan (Michael Clarke Duncan).
Nova komedija Paris Hilton (Paris Hilton) – „The Hottie and the Nottie“, očajno je prošla na blagajnama u Americi i nije uspela da se dokopa top-liste deset najgledanijih. Film govori o jednoj popularnoj devojci koja odbija da se zabavlja s momcima dok njena ružna najbolja drugarica ne pronađe ljubav.
Akciona komedija „In Bruges“ s Kolinom Farelom (Colin Farrel) i Brendanom Glisonom (Brendan Gleeson) zabeležila je odlično otvaranje kao limitirano izdanje. Ovaj film govori o dvojici plaćenih ubica koji su se pritajili na neko vreme u Belgiji.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (8-10.) februara:

  1. "Lovac na blago" ("Fool’s Gold")
  2. "Welcome Home Roscoe Jenkins"
  3. "Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour"
  4. "The Eye"
  5. "Juno"
  6. "27 haljina za venčanje" ("27 Dresses")
  7. "Lista poslednjih želja" ("The Bucket List")
  8. "Rambo 4" ("Rambo")
  9. "Meet the Spartan"
  10. "Biće krvi" ("There Will Be Blood")

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.