U trendu

Manekenka na udaru kritika zbog bujnih grudi (foto)

Kara del Toro (28) važi za veoma atraktivnu manekenu i najčešće radi kampanje za brendove koji prodaju veš i kupaće kostime.

Potiče iz malog mesta nadomak Hjustona, a često ističe da je odrasla u prirodi, „u kući punoj životinja“.

Počela je da se bavi manekenstvom kada društvene mreže nisu uzele maha: „Sada mogu da vidim potencijal mreža i mogu da ih koristim da iskažem šta mislim, da pokažem šta mi je važno. Instagram koristim kao portfolio i kreiranje sadržaja na njemu je moj posao“, istakla je za Modeliste.

Kara je učestvovala na mnogim revijama i reklamirala brendove koji u svom fokusu stavljaju veš i bikinije i bila je veoma zapažena na revijama Bra Talk-a i Lounge Swimwear Bikini Fashion Show-a.

Ovu manekenku odlikuju bujne grudi, a u jednom videu istakla je sa kakvim komentarima se susretala zbog ovoga na kastinzima, snimanjima: „Imaš velike grudi“, „Nisam znao da manekenke imaju grudi“, „Bićeš nova Emili Ratajkovski samo se skini“.

Smatra da je na njenu karijeru značajno uticalo to što se pojavljivala u prestižnim magazinima: „Ponosna sam na mnoga dostignuća u mojoj krijeri, ali sam posebno srećna što sam se našla na naslovnim stranama Maxim-a i Harper’s Bazaar“, isticala je.

Osim revija i naslovnih strana Kara je veoma iskrena i javno je pričala da su savršena ženska tela iz magazina samo iluzija: „Da, imam celulit kad sedim i ne, ne volim da ga brišem“, napisala je uz jednu objavu.

Takođe je isticala da pokušava da se hrani zdravo, ali da li da voli picu i čokoladu i da kad pojede nešto nezdravo onda pojača treninge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.