U trendu

Manekenka Noemi Lenoar na filmu

Noemi Lenoar (Noemie Lenoir), koju ćemo uskoro gledati u domaćim bioskopima u hit akcionom filmu „Gas do daske 3“ („Rush Hour 3“), započela je manekensku karijeru kao tinejdžerka, radeći za najpoznatije modne i kozmetičke kuće, a pažnju je skrenula i svojim glumačkim talentom početkom 2000. godine, kada je dobila nekoliko uloga u veoma uspešnim francuskim filmovima.
Igrala je u filmu Breta Retnera „Posle sumraka“ („After the Sunset“, 2004) rame uz rame s Pirsom Brosnanom i Selmom Hajek, zatim u francuskoj akcionoj komediji „Gomez i Tavarez“ (Gomez & Tavares, 2003), filmu „Asteriks i Obeliks: misija Kleopatra“ („Asterix & Obelix: Mission Cleopatre“, 2002) i „Dubler“ („Doublure, La“).
U filmu „Gas do daske 3“ Lenoarova igra Ženevjev, čije ime je povod Karterovog i Lijevog (Kris Taker i Džeki Čen) dolaska u Pariz. Privukla ih je njena povezanost s trijadama, najozloglašenijim zločinačkim sindikatom na svetu, ali će prilikom te avanture detektiva Kartera privući i nešto mnogo više.
Inače, u trećem delu ove blokbaster franšize, koju je kao i prethodne režirao Bret Retner, Takeru i Čenu pridružuje se ekipa svetskih talenata, među kojima su Hirojuki Sanada, Juki Kudoh, Maks fon Sidov, ali i legendarni reditelj Roman Polanski u ulozi detektiva Revija.
O privatnom životu 28-godišnje mlade glumice i manekenke ne zna se baš mnogo, osim toga da je udata za 34-godišnjeg Kloda Makelelea, čuvenog odbrambenog igrača „Čelsija“, s kojim ima i dvogodišnjeg sina. Da su manekenke i fudbaleri pravi spoj pokazuje i ova veza, mada se odnedavno mogu čuti glasine da se njihova bračna idila raspala. Iako su uvek dobro čuvali svoj privatni život, ipak nisu mogli da izbegnu objektive paparaca koji su ih pratili tokom boravka na Filmskom festivalu u Kanu, a zatim i na plažama Sen Tropea. Ipak, nijedna kamera nije zabeležila Kloda na svetskoj premijeri filma „Gas do daske 3“ prošlog meseca u Los Anđelesu.
Domaća premijera filma „Gas do daske 3“ zakazana je za 26. septembar u Domu sindikata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.