Manekenka tuži slavnog glumca za 60 miliona dolara – tajno je snimao (foto)

Manekenka i glumica Montija Sabag tužila je komičara Kevina Harta za 60 miliona dolara jer je, kako tvrdi, glumac u tajnosti snimao 2017. godine. Hart je tada trudnu suprugu prevario sa 28-godišnjom Montijom, zbog čega i javno izvinio.

Sabagova tvrdi da je s Hartom spava tri puta dok je boravila sa njim u Las Vegasu u avgustu 2017. godine, ali priznaje da nije imala pojma da su oko Hartovog apartmana skrivene kamere.

Montija je optužila glumca za zaveru s prijateljem Džonatonom „JT“ Džeksonom – da snime njihov seks kako bi stvorili publicitet. Montija veruje da je Hart dao dopuštenje Džeksonu da ih snima u glumčevom privatnom apartmanu –  iako je bio u braku s Eniko Pariš sa kojom je čekao sina.

Snimak od tri minuta, na kon se vidi manekenka od struka nadole, objavljen je u septembru 2017. godine.

Džekson je uhapšen i optužen za iznuđivanje.

View this post on Instagram

Grown Little 40yr old man…. #ComedicRockStarShit

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Montija tvrdi da je Hart, koji je početkom septembra zadobio ozbiljne povrede u automobilskoj nesreći, pokušavao da poveća svoj publicitet uoči komičarske turneje. Manekenka ga tuži zbog nemara i narušavanja privatnosti i od njega traži 60 miliona dolara, prenosi Dejkli Mejl.

Hart je posle skandala bio prisiljen da se javno izvini trudnoj supruzi Eniko i deci koju ima iz prethodnog braka. Tada je tvrdio i da ga je neko njega želeo da financijski iskoristi.

Montija je ranije negirala da je bila uključena u bilo kakve ucene govoreći da nije imala pojma da je snimaju. „Nisam iznuđivač, nisam striptizeta – ja sam muzičarka i glumica“, rekla je ona i dodala da nije prekršila nikakve zakone niti je imala išta s tim snimcima.

Kako prenosi TMZ, Kevin, koji se oporavlja od teške nesreće, neće platiti Montiji ni centa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.