Met Dejmon je najseksepilniji na svetu

Glumac Met Dejmon (Matt Damon), zvezda serije filmova o špijunu Džejsonu Bornu, poneo je ove godine titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu, koju svake godine tradicionalno dodeljuje magazin „People“. Tridesetsedmogodišnji Dejmon je pokušao da odbije tu čast, ali je popularni magazin ostao pri svom izboru. Na kraju je Dejmon samo uspeo da izjavi: „Podigli ste jednom omatorelom ćaletu iz predgrađa ego za čitav život“.
Izgleda da je Dejmonu prijalo dobro društvo u kome se nalazi na snimanjima filmova iz serijala o lopovskoj ekipi Denija Oušana, budući da su Džordž Kluni (George Clooney) i Bred Pit (Brad Pitt), s kojima se pojavljivao na promotivnim fotografijama za pomenute filmove, standardni na listi najseksepilnijih muškaraca na svetu. Dejmonov najbolji prijatelj, glumac i odnedavno režiser, Ben Aflek (Ben Affleck), takođe je bio proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu 2002. godine.
Met Dejmon je oženjen Lusijanom Bozan (Luciana Bozan), koju je upoznao u baru u kom je kelnerisala. Otac je jednogodišnje Izabele i očuh devetogodišnje Lusijanine ćerke iz prvog braka.
Lista najseksepilnijih mušakaraca na svetu magazina „People“ sastavlja se od 1985. godine, kada je tu titulu poneo Mel Gibson (Mel Gibson). Kluni je bio pobednik dva puta – 1997. i 2006. godine, Pit takođe – 1995. i 2000. godine, dok je Denzel Vošington (Denzel Washington) poneo tu titulu 1996, a Džoni Dep (Johnny Depp) 2003. godine.
Dejmon je osvojio Oskara 1998. godine za scenario filma „Dobri Vil Hanting“ („Good Will Hunting“), koji deli s Aflekom. Pored Born i Oušan trilogije, prošle godine gledali smo ga i u filmovima: „Sirijana“ („Syriana“) i „Dvostruka igra“ („The Departed“).
Pogledajte koji muškarci su nosili ovu laskavu titulu poslednjih godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.