U trendu

„Moje gole slike na internetu – to je trauma za ceo život“

Glumica Dženifer Lorens daje intervjue dok promoviše svoj novi film, a za jedan medij progovorila je i o „traumi“ koju i dalje ima nakon krađe i objavljivanja njenih golih fotografija na internetu.

„Svako može da ode da pogleda moje golo telo bez mog pristanka, u bilo koje doba dana. Moja trauma će postojati zauvek“, rekla je Dženifer Lorens prisećajući se trenutka kada je njen nalog na Ajklaudu (iCloud) bio hakovan 2014. godine.

Dženifer Lorens je progovorila i o bivšem producentu i osuđenom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Rekla je da je uspela da ga u velikoj meri izbegne, ali da su se muškarci oko nje ponašali neprikladno tokom njene karijere.

„Harvijeve žrtve su bile žene koje su verovale da će im on pomoći“, rekla je ona. „Srećom, u vreme kada sam čak i upoznala Harvija u svojoj karijeri, imala sam iza sebe ‘Igre gladi’. Tako da sam izbegla tu specifičnu situaciju“, navodi ona.

„U redu je da Dikaprio bude bolje plaćen od mene“

Glumica je ranije progovorila o fotografijama koje su procurile na internet, rekavši za „Vog“: „Mislim da su ljudi shvatili da je ovaj hakerski napad zapravo bio seksualni zločin, ali tog osećaja nisam uspela da se otarasim.“

U januaru 2017, tada 29-godišnjak bio je u zatvoru devet meseci nakon što je priznao hakovanje naloga 30 poznatih ličnosti, ali nije osuđen za objavljivanje slika na internetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar