U trendu

Monika Beluči očarala Veneciju: U najjednostavnijoj odeći izgleda kao milion dolara

Monika Beluči pojavila se u četvrtak na 79. Filmskom festivalu u Veneciji. Tradicionalna manifestacija srećom neće proteći bez velike italijanske i svetske zvezde koja sa ostalim članovima ekipe promoviše film „Siccita“.

Slavna Italijanka proglašena i za najlepšu ženu na svetu, na današnjoj promociji nosila je jednostavnu letnju kombinaciju: elegantne pantalone, bluzu šarenog printa i crne sandale sa visokom potpeticom.

Jednostavno- kao i najčešće, značilo je ovaj put, odličan stil. Monika inače ima prepoznatljiv modni manir- po mišljenju nekih dobar, po mišljenju nekih prilično sporan. Ali je svoja i na polju mode.

Možda zbog dobrog odabira odeće ili nečeg drugog, Monika izgleda kao da je u baš dobroj formi, a zna se da poslednjih godina ima oscilacije sa kilažom.

Primećujemo i da njeno lice izgleda veoma osveženo. S obzirom na to da glumica važi za zvezdu koja ne voli plastičnu hirurgiju a ni ostale veštačke metode ulepšavanja, velike su šanse da nije poklekla trendu „večne mladosti“. Ali da izgleda mlađe nego na prethodnim fotografijama snimljenim nedavno, zaista izgleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar