U trendu

Muškarci u transu: Slavna glumica s dekolteom do pupka (foto)

Glumica je dekolteom oduševila fanove.

Eva Longorija (44) odlučila je da prošeta crvenim tepihom u izdanju u kakvom je retko viđamo. Glumica se na dodeli PGA nagrada pojavila u veoma izazovnoj haljini kojom je privukla pažnju prisutnih.

View this post on Instagram

About last night……#ProducersGuildAwards

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva je obukla zlatno-žutu haljinu sa dubokim dekolteom, pa su svi pogledi bili uprti u nju. Reč je o modnom komadu koji će sasvim sigurno biti upamćen kao jedan od najodvažnijih i najizazovnijih na dodeli nagrada.

Haljina joj odlično stoji i ističe njenu lepu figuru, a kaiš s duplim kopčanjem još više sužava struk. Haljina je zanimljivog kroja, s romantičnim volanima i providnim rukavima koji su suprotnost odvažnom i neverovanto dubokom dekolteu kakav nemamo prilike da vidimo često kada je Eva u pitanju.

Glumica se fotografijama sa dodele nagrada pohvalila na Instagramu, a fanovi su joj uputili komplimente na račun izgleda.

„Neverovatno“, „Prelepa“, „Gospođa savršena“, „Ti si inspiracija“, samo su neki od komentara njenih obožavalaca.

1 komentar
  1. bambi

    Danas muskarcima ni dve sekunde ne moze da drzi paznju hard porn video a kamoli gornja slicica. Ja mislim da je proslo vreme kada se seksualnost posmatrala kroz prizmu pokazivanja polnih organa.

Napišite komentar