U trendu

Najmlađa milijarderka gola – slikala se samo sa velikim šeširom (foto)

Kajli Džener je napravila potpunu pometnju na Internetu kada je odlučila da podeli fotografiju na kojoj na sebi nema ništa osim velikog šešira.

View this post on Instagram

vacation mode

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ovom objavom sakupila je više od 10 miliona lajkova, a na fotografiji Kajli sedi na ivici bazena i osim šešira na sebi nema ni jedan komad odeće.

Nije ona ni prva ni poslednja koja je odlučila da se fotografiše samo sa ovim modnim detaljem. Prošle godine svoje pratioce ovakvom fotografijom obradovala je i manekenka Bela Hadid. Tada je dobila oko 1,4 miliona lajkova.

Mnoge dame na ovakvim fotografijama koristile baš velike šešire, Liz Harli je prošle godine odabrala mnogo manji.

7 komentara
 1. Anonimni

  Idiot ,slika nema nikavu umetnicku poruku ,ja mogu da razumem onu sto nema love pa hoce da se reklamira ali ne razumem ove sto imaju sta njima fali,ocigledno onih 20% mozga razlike,

 2. AA ( americki alah)

  kako lep lak na noktima

 3. Saša

  Ništa spektakularno . Interesantnije bi bilo da je do grla zakopčana. To budi maštu.A ovo je već vidjeno po milioniti put.

 4. MILOS

  Komotno je mogla da skine sesir,i da ne prebaci nogu preko noge (to je veomaa nezdravo).Moze da bude sigurna, da bar nas muskarce,ne bi uopste uzbudila.!!!

 5. bambi

  Moja je procena, da bi vise dobila lajkova da je razmakla noge i sklonila ruku i sklonila seseri i javno rekla, NISAM SPOSOBNA SVOJIM INTELEKTOM, SVOJOM MUDROSCU, OBRAZOVANJEM I KREATIVNIM DUHOM NISTA U ZIVOTU DA STVORIM PA SAM PRINUDJENA DA SKINEM ODELO SA SVOG TELA I DA POKAZUJEM LJUDIMA.

 6. Anonimni

  odlicna slika, ona mlada i bogata..para se za paru lepi, sad me zanima koliki joj je prihod od ovih 10 miliona lajkova

 7. Anonimni

  Odmah bih je zenio…Imam veci bazen….

Napišite komentar