Najpoznatija plus sajz manekenka pozira potpuno naga (foto)

Američka plus sajz manekenka i TV ličnost Ešli Grejem (32) je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je potpuno maga i time šokirala brojne pratioce.

Naime, Ešli je ovog puta stala pred ogledalo u kupatilu, skinula odeću i ponosno pokazala svoje telo.Rukama je prekrila bujne grudi, dok su na njenom telu bile vidljive i strije na koje je, kako je ranije priznala, veoma ponosna.

View this post on Instagram

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Dok neki fanovi komentarišu da je odlično što ponosno pokazuje svoje telo iako nije mršavica, drugi smatraju da je to neprimereno za društvene mreže i da je degutantno jer su ovakve fotografije dostupne i maloletnicima.

– Kada neka mršavica objavi fotografiju na kojoj pozira gola onda je reč o devojci sumnjivog morala. E, a kada to uradi „punija“ žena, onda ljudi komentarišu da je hrabra. Ovo je odvratno. Ti si majka – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ešli je jedna od onih osoba koje se ne stide da pokažu bilo šta lično na društvenim mrežama. Neretko objavljuje golišave fotografije i često ističe da je važna ljubav prema samom sebi i prihvatanje svog tela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.