Nakon što je drastično smršala, Adel opet iznenadila svet (foto)

Najnovija fotografiju koju je Adel objavila na Instagramu iznenadila je sve one koji je prate na toj društvenoj mreži.

Umesto ravne kose, koju smo navikli da ima od kada se prvi put pojavila na sceni, talentovana pevačica sada ima simpatične loknice. Želeći da podrži Bijonse, koja je objavila novi vizuelni album, „Black is King“, Adel se slikala ispred ekrana na kome se vidi njena koleginica, a do izražaja je došla njena talasasta kosa.

Adel se potrudila da celokupan vizuelni utisak bude sjajan, tako da na slici pozira u majici koja je istog dezena kao i ona koju u spotu nosi Bijonse. Fotografiju je upotpunila rečima zahvalnosti: „Kraljice, hvala ti što putem svoje umetnosti uvek činiš da se osećamo voljeno“.

Talasasta kosa iznenadila je i njene fanove. Adel smo do sada skoro uvek viđali sa lob frizurom ili visokim konjskim repom. Promena stajlinga izazvala je oduševljenje kod jednog dela njenih obožavalaca, dok se drugi nisu libili da joj upute kritike smatrajući da joj ravna kosa mnogo bolje stoji, prenoso Lepota i zdravlje.

Prepoznatljiva frizura otišla je u prošlost. Mnogi komentari svode se na to da sa novom frizurom slavna pevačica više ne liči na sebe. Podsetimo, krajem prošle godine Adel je drastično smršala i skinula više od 40 kilograma, što je dovelo do potpune transformacije njenog lica i tela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.