Njenu blistavu karijeru zasenile su životne tragedije

Ove godine biće tačno 29 godina otkako je objavljen film ‘Prljavi ples’. Iako mu se pre izlaska nije predviđao uspeh, ovaj film i dan danas je za većinu jedan od najromantičnijih, a samim time i najomiljenijih.

Dženifer Grej je svetsku slavu stekla upravo ulogom u ‘Prljavom plesu’. Iako je ove godine proslavila 56. rođendan, i danas je u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom.

Ono čega Dženifer ne voli da se priseća kad je premijera filma u pitanju, jeste teška tragična nesreća koju je imala samo nekoliko nedelja pre nego što je film vinuo u zvezde. Sa njom u automobilu je bio glumac Metju Broderik (sadašnji muž Sare Džesike Parker), sa kojim je bila u vezi koju su skrivali od javnosti, ali od tog trenutka njihov odnos je postao javan. U nesreći su tada na licu mesta poginule majka i kćerka na koje su Dženifer i Metju naleteli sa svojim automobilom.

Iako je Dženifer filmom stekla svetsku slavu, u intervjuima je isticala kako u svemu tome ne može da uživa jer je pekla savest zbog dva života koja su bila izgubljena u nesreći. Tuga koju je osećala dovela je do toga da se na neko vreme povukla iz filmske industrije.

Javnost je opet dobila priliku da je gleda na malim ekranima kada je odlučila da se takmiči u šou ‘Ples sa zvezdama’. Posetivši lekara, otkriven joj je tumor, no zahvaljujući brzoj intervenciji doktora, nije morala da ide na hemoterapije.

View this post on Instagram

#sunsethike

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Glumicu su povezivali sa Džonijem Depom i novinarom Džordžom Stefanopulosom, a od 2001. godine je u braku sa glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, sa kojim ima kćerku Stelu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.