U trendu

Novi detalji: Bil Gejts bivšu devojku Anu pitao za dozvolu da oženi Melindu!

Pojavili su se novi detalji o ljubavnom životu Bila Gejtsa. Nakon ženidbe sa Melindom,  Bil Gejts nikad nije prestao da održava kontakt sa bivšom devojkom Anom  Vinblad.

Bračni par je nedavno saopštio da se razvode nakon 27 godina braka, ali da će nastaviti i dalje da rade na fondaciji Bil i Melinda Gejts.

Prema sudskim papirima, Melinda (56) je podnela zahtev za razvod, pa se nagađa da je imala neki razlog.

People magazin istražuje Bilove veze sa ženama, pa su tako došli od podataka o Ani Vinblad.

Ko je Ana Vinblad?

Ana je izuzetno pametna žena i preduzetnica, koja iza sebe ima 40 godina iskustva u softverskoj industriji.

Ana i Bil su počeli da se zabavljaju 1984. godine, nakon sastanka na konferenciji za računarstvo. Bil (65) i Ana (70) prvo su se zabavljali „na daljinu“. Gledali su filmove, a onda satima pričali o njima preko telefona. Zajedno su putovali od Brazila pa do centralne Afrike. Raskinuli su 1987. godine, ali su godinama nakon raskida nastavili da zajedno putuju i idu na odmore.

Razlog njihovog raskida je bio taj što je Ana, koja je bila starija pet godina od Bila, želela brak, dok Gejts još nije bio spreman.

Ali, pošto je Bil razvio čvrstu vezu sa Anom, odlučio je da je zadrži u svom životu i nakon raskida.

„Bil ima dogovor sa Melindom da jednom godišnje ide sa Anom sam na odmor. To je njihova tradicija. Svakog proleća, tokom više godina, Bil i Ana odlaze na zajednički odmor u Severnu Karolinu, gde se voze brodićem i jedrilicama i šetaju,“ pisao je svojevremeno o njima novinar Volter Ajzakson.

„Delimo iste stavove o svetu i sebi. Čudimo se kako smo, kao dve mlade osobe, uspeli da postignemo tako mnogo u relativno nepoznatoj oblasti, te gde nas je to danas dovelo,“ ispričala je Ana tada Volteru.

Kada je Bil upoznao Melindu, od Ane je tražio dozvolu da oženi svoju sadašnju suprugu.

„Kada sam poželeo da oženim Melindu, pozvao sam Anu i pitao je za dozvolu,“ ispričao je Bil Gejts za Tajms 1997. godine.

Kako prenose mediji, Ana je tada rekla, da ona misli da će Melinda „biti savršena za njega jer je imala intelektualnu izdržljivost.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.