U trendu

Novi „Hari Poter“ ponovo najgledaniji film

Sedmi film serijala "Hari Poter", pod nazivom "Hari Poter i relikvije smrti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"), ponovo se našao na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova u Americi. U domaćim bioskopima ovaj film se prikazuje od 18. novembra.
Diznijev animirani film "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled") za dlaku je izgubio prvo mesto tokom premijernog vikenda i zauzeo drugo mesto liste. Glasove su pozajmili Mendi Mur (Mandy Moore) i Zakari Levi (Zachary Levi). Domaća premijera ovog filma zakazana je za 15. januar.
Kada se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu, Flin Rajder (Zakari Levi), sakrije u misterioznu kulu, Zlatokosa (Mendi Mur), lepa i naprasita tinejdžerka, zatočenica u kuli sa 20 metara dugom magičnom zlatnom kosom, uzeće ga za taoca.
Čudna devojka koja je zarobila Flina u stvari traži način da i sama pobegne iz kule u kojoj je godinama zarobljena, te će sklopiti savez sa zgodnim lopovom. Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem superpolicajcem (po imenu Maksimus), preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom (Paskalom) i bandom grubijana iz krčme.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za poslednji vikend (26-28.) novembra:

  1. "Hari Poter i relikvije smrti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1")
  2. "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled")
  3. "Megamind"
  4. "Burleska" ("Burlesque")
  5. "Unstoppable"
  6. "Ljubav i drugi stimulansi" ("Love and Other Drugs")
  7. "Faster"
  8. "Kad vodenjak pukne" ("Due Date")
  9. "The Next Three Days"
  10. "Dizanje" ("Morning Glory")

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.