U trendu

Novi neviđeni blam Žike u „Šarenici“ (video)

Gledaoci „Šarenice“ do sada su bili svedoci brojnih lapsusa voditelja Žike Nikolića – od mešanja čestitki za Božić i Uskrs, do psovki upućenih dečaku koji je recitovao u emisiji.

Žika je i jutros napravio jedan veliki gaf. Najavljujući koncert KUD-a iz Bazela, koji će večeras nastupiti u Beogradu, Nikolić je najavio događaj u Centru za kulturu „Vlade Divac“. Međutim, ova ustanova na Paliluli zapravo nosi ime našeg legendarnog muzičara Vlade Divljana.

Na ovaj propustm kako voditelja tako i organizatora događaja koji su bili u studiju, ukazao je na Instagramu Aleksandar Šapić, koji je pored video snimka koji je posatvio, napisao: – Žiko prijatelju, nije kulturni centar na Paliluli – „VLADE DIVAC“, nego Centar za kulturu „VLADA DIVLJAN“. Majka mu stara, pa nema smisla.

7 komentara
 1. Anonimni

  Bez vredjanja narode, bez obzira ko ili sta kaze.O.K. BUDI DRUGACIJI OD TIH KOJI VREDJAJU,BUDI KULTUNIJI PAMETNIJI.NE IDI NA NICIJI NIVO.

 2. Anonimni

  A šta je ovde više ČUDNO? Vlade, Vlada, Divac, Divljan… Sve su to SINAGOGE!

 3. Grujica

  Ja sav pretrnuo, sta je to Zika – uradio!? Kad ono – nista!!!

 4. verujem u bolje sutra

  a ko je zika sarenica

 5. Dragan

  Ako mu je idol Marjan Rističević i tkz. prof. Atlagić, onda nije ni čudo !?

 6. Ex faca

  izlapela drtina matora a još se gura da nekom mlađem uzme hleb iz ruku. U penziju bre, čuvaj ovce

  1. Dragan

   …i čobane / pastire neće da zaposli vlasnik ovaca…traži ljude sa praksom, a ne priučene, koji su bili u stadu, kao ovce…!?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike