U trendu

Otkrivaju se mračne tajne slavne Plejbojeve vile

Potresni memoari najpoznatije Plejbojeve zečice Holi Medison „Down the Rabbit Hole“ iz 2015. godine poslužile su kao osnov za novu seriju Sony TV-a koja će otkriti mračne strane života u poznatoj vili Hjua Hefnera.

Holi je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejbojevog carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

– Znale smo da je to prećutni uslov za boravak u vili – rekla je za BuzzFeed Madison koja je bila Hefnerova devojka najduže vremena.

Čim se uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama pa joj nije dao da zarađuje izvan njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako se želi udati za njega i roditi mu decu, a i Hefner je tvrdio da će biti s njom do kraja života, ali 2008. godine su ipak prekinuli. Madison je njihov prekid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Dok mu je još bila devojka, postala je zvezda rijaliti šoua „Girls Next Door“ koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejbojeve zečice, Bridžet Markard i Kendri Vilkinson s kojima je Hju takođe bio posebno prisan.

Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao „pakao“, a priznala je i da je planirala da počini samoubistvo.

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom zbog čega je mislila da joj je oduzimanje vlastitog života jedini izlaz.

– Nisam više mogla to da podnesem. Mislila sam se utopiti kako bi pobegla od tog suludog života – napisala je u svojim memoarima, piše Dnevnik.hr.

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Heris s kojom se Hju oženio 2012. i bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine.

Haris je Madisonovu često kritikovala u javnosti i prozivala je da je sve što je napisala u memoarima izmislila samo jer je Hefner nije oženio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar