U trendu

Otkrivena dijeta slavne prevačice: Ovako je Adel smršala 20 kilograma (foto)

Upornim i predanim radom, disciplinom i željom za promenom Adel je u kratkom roku izgubila čak 20 kilograma. Zbog svog novog, vidno mršavijeg izgleda, čak je i zabrinula obožavaoce, a njeni bliski prijatelji sada otkrivaju medijima kako joj je sve to pošlo za rukom.

Ono što se mnogima čini kao nedostižan san i neverovatan uspeh, 31-godišnja britanska zvezda učinila je praktično ‘preko noći’. Za samo nekoliko meseci od razvoda, Adel se transformisala, a njene najnovije fotografije s egzotičnog odmora sve su iznenadile.

Bliska prijateljica pevačice za magazin The Sun otkriva kako je uspela u svom naumu da izgubi višak kilograma.

Celi proces započeo je u leto 2019. kada je Adel angažovala jednog od najboljih privatnih trenera na svetu. Trener Dalton Vong, koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge, ovoga se puta posvetio pevačici. Osim toga Adel je angažovala i trenera Džoa Viksa, koji je s njom radio kada Vong nije stigao.

‘Adel je predano i naporno vežbala mesecima. U tajnosti je u svome domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli da vežba pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je sa trenerima radila kod kuće. Takođe je vežbala prateći razne video snimke na onlajn kanalima. Napredak je itekako vidljiv. Postigla ga je za samo šest meseci’, ispričala je jedna od prijateljica.

Ovakva odluka mnoge je začudila, a neki su se čak zabrinuli da je Adel bolesna zbog tolikog gubitka na kilaži, naročito zbog toga što je pevačica u javnosti uvek pozivino govorila o svojoj težini i punijoj figuri.

Uvek je davala do znanja da njen izgled nema veze s njenom uspešnom glazbenom karijerom, isto kao što nije dozvoljavala producentima da je uslovljavaju gubitkom kilograma za probijanje na scenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)