Ova glumica bila je velika ljubav Zdravka Čolića, napisao joj je i prelepu baladu (foto)

Pevač Zdravko Čolić u srećnom je braku sa Aleksandrom već skoro dve decenije, a njegova supruga se retko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

View this post on Instagram

#zdravkocolic ❤👌

A post shared by @ zdravko_colic_fan_page on

Ljubavni život najvećeg Balkanske zvezde pre braka bio je zaista buran, a prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale su mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doleteli na koncertima odavno je prestao da broji.

Ipak, Čola je u medijima o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery, retko govorio. Detalje njihovog odnosa otkrila je ona i ispričala da su se vrlo mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vreme kada se zabavljala s Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova „Na putu“, „Grbavica“, „Nafaka“, ali i „U zemlji krvi i meda“ koji je režirala Anđelina Đoli.

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“, koju je sam napisao – rekla je Jasna.

Dodala je da između njih vlada poseban odnos.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav.

2 komentara
  1. IGOR

    Ana Marijana -Ima dosta momaka,koji su za pamcenje.Samo,ne bave se javnim poslom,kao Colic ! Kada se neko bavi poslom koji je stalno u zizi javnosti,stvara se pogresna slika,kako je ta osoba jedinstvena.Sve ovo,svakako ne znaci,da Colic nije harizmaticna licnost.!

  2. Ana Marijana

    Čola je momak za pamćenje . . . Rijetki su takvi ljudi . . .

Napišite komentar