U trendu

Ovaj glumac izabaran je za najseksipilnijeg muškarca na svetu (foto)

Časopis Pipl (People) izabrao je Idrisa Elbu za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da je mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje.

Elba, glumac poznat po serijama „Luter“ i „The Wire“, iznenađen je nakon što je proglašen za pobednika, naveo je časopis.

– Rekao sam ‘Zaista, nema šanse. Stvarno?’ Pogledao sam u ogledalo, odmerio sebe. Pomislio sam, da, izgledaš seksi danas. Ali biću iskren, jednostavno je lep osećaj. Lepo iznenađenje. Dosta podiže samopouzdanje – izjavio je 46-godišnji Idris je za Pipl.

Elba je takođe tumačio ulogu u Marvelovom „Toru“ i lik Nelsona Mendele u filmu „Mendela: Dug put do slobode.“

Pored glume, Elba nastupa kao di-džej pod imenom Di Džej Big Driis i ima sopstvenu modnu liniju. Takođe planira venčanje sa verenicom Sabrinom Dauri.

Glumac ima šesnaestogodišnjeg sina Isana i četvorogodišnju ćerku Vinston, iz prethodnih veza.

Elba je za Pipl govorio o svom odrastanju kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu. Rekao je da su mu roditelji bili strogi i da je često bio meta u školi koju su pohađali samo dečaci, iako je učestvovao u brojnim sportskim aktivnostima, uključujući fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

Glumac, koji je visok 190 centimetara, rekao je da je u detinjstvu bio veoma visok i mršav.

„I moje ime je Idrisa Akuna Elba, OK? Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud“, rekao je on.

https://www.instagram.com/p/Bp19H0kgjbn/

Prethodni dobitnici titule najseskepilnijeg muškarca po izboru Pipla su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Levin, dok je prošle godine odlikovana kantri zvezda Blejk Šelton.

Elba će se naći u specijalnom duplom izdanju Pipla koje izlazi u petak. Glumac je rekao da se trudi da živi život bez mnogo kajanja.

– Život nije razmišljanje o tome šta je trebalo da uradiš. Mislim da bi svako trebao da se vodi filozofijom da sutra možda ne postoji, prosto uradite to danas. Možda bi, takođe, trebalo sve da radite kako bi zadovoljili svoje srce – rekao je Elba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.