U trendu

Ovi slavni frajeri možda nisu klasično lepi, ali žene luduju za njima (foto)

Izraz „ugly hot“ (u slobodnom prevodu ružno zgodan) korisnici Interneta koriste za muškarce koji se ne mogu svrstati u kategoriju klasičnih lepotana, ali bez obzira na to izrazito su privlačni suprotnom polu. Crte njihovog lica možda nisu pravilne, ne krase ih pune usne ili lep nos, ali to nimalo ne umanjuje njihov seksipil.

Jedan od njih je i Šon Pen koji je nedavno proslavio 61. rođendan. Slavni američki glumac, reditelj, scenarista i producent rođen je 17. avgusta 1960. godine u Kaliforniji. Karijeru je započeo na televiziji malom ulogom u jednoj epizodi serije „Mala kuća u preriji“, a 1981. godine imao je filmski debi u filmu „Taps“.

Kritičare je osvojio ulogama u kriminalističkim dramama „At Close Range“, „State of Grace“ i „Carlito’s Way“, a prvu nominaciju za Oskara dobio je 1995. godine za ulogu u filmu „Dead Man Walking“.

Osim ulogama, pažnju medija plijenio je i vrlo burnim privatnim životom. Jedan od najpoznatijih holivudskih loših  momaka bio je u braku s Madonom i Robin Rajt, a prošle godine oženio se sa 32 godine mlađom Leilog Džordž, ćerkom glumca Vinsenta D’Onofria i glumice Grete Skači.

Iako nikad nije bio klasičan lepotan, žene su ga obožavale zbog očigledne harizme, a i danas ga mnoge smatraju seks-simbolom i svrstavaju upravo u spomenutu „ugly hot“ kategoriju.

Evo koji još poznati glumci se nalaze na tim listama, a vi sami odlučite da li zapravo zgodni ili su vam ipak neprivlačni.

Met Smit

Tom Hidlston

Vilijam Defo

Norman Ridus

Benedikt Kamberbač

Adam Drajver

Benisio Del Toro

Kristijan Bejl

Vensan Kasel

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar