U trendu

Ovim poznatim ličnostima zabranjen je ulazak u Srbiju

Reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju nedavno je zabranjen ulaz u Srbiju zbog nasilja koje se dogodilo na njihovom koncertu u Nišu, ali oni nisu jedine javne ličnosti koje ne mogu da uđu u našu zemlju.

Zahvaljujući svojim sramnim postupcima, vezama sa mafijom i nasilju, na spisku zabranjenih su i pevačica Jadranka Barjakatarović, pevač Alen Muković i starleta Soraja Vučelić, piše Nova.rs.

Kao što je već poznato Bubinoj i Jalinoj zabrani ulaska u Srbiju prethodio je incident na njihovom nastupu u Nišu kada je član obezbeđenja koji je inače blizak reperima bacio sa bine dečka u publiku, a zatim ga i fizički napao. Ovaj događaj izazvao je i lavinu reakcija, a pokrenuta je i peticija kako bi im se zabranio ulazak u Srbiju, što je urodilo plodom.

Prošle godine crnogorskoj pevačici Jadranki je takođe zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“, pevala „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije“. Jadranka je nešto kasnije vraćena sa srpske granice, kada je iz Crne Gore krenula ka Beogradu.

„To je bilo još u oktobru prošle godine. Od tada nisam išla nigde“,rekla je Barjaktarovićeva u aprilu ove godine.

Starleti Soraji Vučelić je od 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju.

Njoj je zabranjen ulazak u sladu sa zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

Pevač Alen Muković je u aprilu ove godine dobio tri meseca zabrane ulaska u Srbiju zbog toga što je, kako je on naveo, u našoj zemlji boravio neprijavljen.

Inače, Alena bivša žena prijavila za nasilje u porodici, a on je oslobođen svih optužbi i nakon što je u pritvoru proveo 71 dan Muković je otišao u Crnu Goru, dok mu je ulaz u Srbiju bio zabranjen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)