Ovo je produbilo raskol između Vilijama i Harija!

Istraživački novinar u ovom izdanju izneli su nove detalje o neslaganju princa prinčeva

Najnovija knjiga o britanskoj kraljevskoj porodici “ Royal at War“ delo novinara Dilana Hovarda i Endija Tileta ugledala je svetlost dana.

Nije samoVilijam bio zabrinut zbog odluke mlađeg brata da brzo uđe u brak s Megan Markle, već i njegova supruga, Kejt Midlton, koja je pokušala dobronamernim savetima da vojvodi od Saseksa ‘otvori oči.

Kejt Midlton se nadala kako će je princ Hari poslušati, posebno jer su njih dvoje bili veoma bliski, te joj je često govorio da mu je ona kao sestra koju nikada nije imao’. Međutim, odnos nje i princa Vilijama s princom Harijem i dalje je nategnut, naročito nakon što se vojvoda od Saseksa napustio kraljevske dužnosti i preselio se sa suprugom u Ameriku.Pored toga, nova knjiga otkriva i javnosti nepoznate detalje svađe dvojice braće. Naime, reč je o Harijevom besramnom trošenju novca na akupunkture kako bi ojačao organizam uoči venčanja sa Megan Markl.

Sve to se nikako nije dopalo princu Vilijamu, koji je pokušavao na sve načine da razgovara sa bratom i urazumi ga. Ali, nije mu pošlo za rukom. Navodno je princ Vilijam otvoreno pitao brata da li misli da je zaista Megan ona prava. Ali, Hari mu je zamerio, iako je Vilijam bio dobronameran.

Autori knjige smatraju da je Harija kod Megan privukla njena samouverenost i ambicija jer je upravo to tražio kod žena, kako bi nadomestio gubitak najvažnije figure u svom životu – svoje majke.

Objasnila mu je da je Megan neko ko ima sasvim drugačiji život, prošlost, ali i karijeru i da će biti potrebno dosta vremena kako ni se uklopila u kraljevski život. Ali, njegovu brigu Hari je pogrešno protumačio, verujući kako su se kraljevska porodica, ali i cela palata protiv urotili protiv njega i njegove izabranice.

‘Mislim da Hari oseća kako svoju majku nije mogao da zaštiti, stoga će uraditi sve što je u njegovoj moći da zaštiti suprugu. On je jako osetljiv i emotivan i često doživljava kritiku kao nešto negativno, iako stvarnost nije takva’, otkrio je jedan izvor.

Kako tvrde autori knjige, sukobi koji su nakon dolaska Megan Markl započeli u kraljevskoj porodici mogli su se izbeći samo da je Hari prihvatio savete brata Vilijama. A onda se sve dodatno produbilo besramnim trošenjem novca poreskih obveznika – prvo na preuređenje Frogmore Cottagea, zatim na aromaterapiju i masaže, kao i na trudničku odeću svoje supruge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.