U trendu

Ovo je trenutak kada je svima bilo jasno da će Kejt postati kraljica

Kada je princ Vilijam objavio da ima devojku čitava britanska porodica počela je sa planiranjem kraljevskog venčanja. Međutim, mladi princ sačekao je sedam godina pre nego što je zaprosio svoju sadašnju suprugu.

Ipak, kraljevski stručnjaci su tvrdili da ima je bilo jasno da je Kejt „TA“ godinama ranije nakon što se pojavila iznenada na jednom posebnom događaju – na dodeli Vilijamove fakultetske diplome.

Novinarka Rebeka Ingliš tvrdi da je tog hladnog decembarskog dana 2006. godine shvatila da će Vilijamova izabranica biti buduća kraljica.

– Nismo očekivali da će se Kejt i njena porodica pojaviti, a ja i brojni fotografi i novinari smo stajali na štandu za novinare .

– Odjednom smo je ugledali sa majkom i ocem. Sećam se da sam se obratila osobi pored i rekla da je to to, već postignut posao. Ova žena će biti naša buduća kraljica. Od tog trenutka krenulo je da se šuška o mogućoj veridbi.

Vilijam je zaprosio Kejt tri godine posle tokom njihovog odmora u Africi, a celom svetu su saopštili tri nedelje kasnije, u novembru 2010. godine. A par se prvi put pojavio zajedno u javnosti na proslavi diplome, pre nego što je princ Vilijam otišao u vojsku, prenosi Magazin novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.