U trendu

Ovu salatu Dženifer Aniston je jela 10 godina svaki dan tokom snimanja ‘Prijatelja’

Dženifer Aniston pazi na ishranu i redovno vežba, a jednu salatu je posebno obožavala.

Ova glumica koja uskoro puni 53 godine nalazi se na listi omiljenih holivudskih zvezda pa se često saznaju zanimljivosti iz njenog života. Tako je otkriveno da je glumica tokom 1o godina snimanja serije ‘Prijatelji’ svaki dan jela istu salatu. Ručak je provodila s koleginicama Kortni Koks i Lisom Kudrou i uvek je donosila salatu koju bi podelila s njima.

@athomewithshannon

JENNIFER ANISTONS *FRIENDS* FAVORITE SALAD! #summerrecipes #salad #easyrecipe #learnontiktok

♬ I’ll Be There for You (TV Version with Dialogue) – The Rembrandts

Salatu je pravila od bulgura, crvenog luka, krastavaca, feta sira, kuvane leblebije i pistaća, uz dodatak seckanog peršuna i korijandera, a nije u nju stavljala nikakav preliv. S vremenom su Kortni   i Lisa počele nazivati ‘Dženiferina salata’.

Glumica prošle godine ispričala da je počela da poštuje autofagiju, odnosni periodično gladovanje koje praktikuje puno njenih kolega iz Holivuda, ali i Novak Đoković.

‘Ja sam na fasting dijeti i ne jedem doručak. Primetila sam značajnu razliku kada ne jedem čvrstu hranu po 16 sati’, rekla je glumica.

Ujutro je dozvoljena kafa, a Dženifer često uz to popije i sok od celera koji je ove godine postao jako popularan u fitnes svetu. Novu dijetu otkrili su i brojni slavni poput Kortni Kardašijan, Hale Beri, Kejt Volš i Hju Džekmena koji su vrlo brzo počeli da dobijaju sjajne rezultate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar