U trendu

Pevačica pokazala otečena stopala i zamolila fanove za pomoć: “Ima li leka?”

Pevačica Džesika Simpson bori se s trudničkim tegobama. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju svojih otečenih stopala i zamolila fanove za pomoć.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

– Ima li leka? Pomozite – napisala je 38-godišnja buduća majka i pozvala pratitelje da s njom podele svoja iskustva i moguća rešenja ovog problema.

– Draga, prošla sam kroz isto u prvoj trudnoći. Samo ih drži visoko i leži što više možeš. Jadna ti – komentar je jedne majke.

– Uh, sećam se. Bilo je tako bolno. Ništa mi nije pomoglo – kaže druga.

Do oticanja u trudnoći može doći jer “telo proizvodi oko 50 posto više krvi i telesnih tekućina kako bi se zadovoljile potrebe bebe u razvoju”, objašnjava Američka akušerska asocijacija.

Oticanje se najčešće može primetiti u licu, rukama, nogama, gležnjevima i stopalima i potpuno je normalno.

View this post on Instagram

Church ready 🙌🏼🎄💚🙏🏼 #THEJOHNSONS

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Džesika čeka treće dete, devojčicu, a trudnoću je objavila u septembru. Sa suprugom Erikom Džonsonom se venčala 2014., a već su roditelji šestogodišnje Maksvel i petogodišnjeg Ejsa.

3 komentara
 1. Jovan

  Sestro ja mogu samo da ti otpevam pesmu oj lele, lele kupi mi cipele i carape bele za noge debele. Izvini za salu. Procice ne brini. Pozdrav.

 2. Adolf

  Ako je na to spala da „fanove“ pita za ovakve stvari,neka odmah priupita i za lek za glupost,a čisto sumnjam da će to negde naći.

  1. Anonimni

   Eh, moj Adolfe, iskustvo kaže da pomoć i lek mogu doći tamo odakle se najmanje nadaš. Kada bi lekari znali sve, bolesti ne bi bilo uopšte.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike