Potresna ispovest mladog pevača: Drogirao sam se i zlostavljao žene (foto)

Pevač Džastin Biber stekao je planetarnu slavu vrlo mlad, i ceo svet je gledao kako sazreva, ali i polako uništava svoj život.

Burna prošlost ove 25-godišnje zvezde je iza njega, ali iako je stalno bio pod burnim okom javnosti, niko zapravo nije imao uvod u to koliko je Džastin bio autodestruktivan.

On je u potresnoj i surovo iskrenoj ispovesti na Instagramu otkrio mračne detalje o tome kako je umalo uništio svoj život i tome šta ga je promenilo i izvuklo sa dna.

Džastin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naglavačke kada je od nepoznatog dečaka iz Ontarija u Kanadi postao globalna senzacija koju su obožavali, ali i mrzeli milioni. Potpuno je, kaže, izgubio kompas jer je pre svoje punoletstva već imao milione i sve što bi poželeo dobijao je istog trena. To je dovelo do toga da bude potpuno izolovan od stvarnog sveta u kome, priznaje, nije uopšte umeo da se snađe. Teško se nosio s usponima i padovima, kaže, a pre svoje 19. godine bio je zavistan od teških droga.

„Užasno je težak pritisak za dečji mozak prolaziti kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam bio sposoban za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice“, priznao je pevač čiji su roditelji imali samo 18 godina kada je Džastin rodio. Dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri, kaže, bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

View this post on Instagram

Go best friend that’s my best friend

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Biber kaže da mu je brak s Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

„Isus vas voli“, poručio je pevač na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.