U trendu

Prave lepotice: Kćerke Demi Mur i Brusa Vilisa (foto)

Poznata porodica u žiži interesovanja
Brus Vilis i Demi Mur su bili zlatni par Holivuda. Dok je Vilis bio uzor muževnosti, Demi je bila seksi simbol decenijama.

View this post on Instagram

@allsaints #AdThatNoOneAskedFor

A post shared by tallulah (@buuski) on

Lepi par je dobio tri kćerke: Rumer, Skaut Laru i Talulu Bel. Mediji često navode da su one iskombinovale izgled oba roditelja, a da li je ta kombinacija savršena, prosudite sami.

Oni nisu završili ni srednju školu, a leže na parama: Među njima su i Žizel Bundšen i Kventin Tarantino!

Demi i Brus su se venčali 1987. godine. On je imao 32 godine i to mu je bio prvi brak, dok je dvadesetpetogodišnja Demi već imala razvod iza sebe.

Par je živeo zajedno 13 godina, dok im je popularnost rasla.

Oboje su kćerke vodili na filmske setove, a često su ih uključivali i u sama snimanja. Tako se starija Rumer pojavila u filmovima Nekad i sad (1995) i u legendarnom filmu Striptizeta (1996), kada joj je bilo osam godina.

View this post on Instagram

Just cause

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Skaut i Talula su se prvi put pojavile u filmu Skarletno slovo (1995) kad su imale 4 i 1 godinu.

Uprkos činjenici da su se sve tri kćerke aktivno bavile glumom, par je odlučio da ih odgaja u malom gradu Hejli, daleko od Holivuda. Nadali su se da će tamo imati barem malo normalnije detinjstvo.

Svaka od njih tri, u određenoj meri, uvek je bila u žiži javnosti dok su odrastale. I obožavaoci ovog para su primetili da su kćerke „pokupile“ pomalo od izgleda svojih roditelja, ali da opet ni jedna potpuno ne liči ni na majku ni na oca.

Sve tri devojčice su odrasle i više ne žive sa roditeljima, iako se često mogu videti kako prate majku na promociji njene nove knjige.

Uprkos tome da se par razveo 2000. godine, cela porodica nastavlja da se zajedno pojavljuje na crvenom tepihu i u javnosti.

Rumer Vilson (31)

Najstarija kćerka Brusa i Demi, ima 31 godinu. Poznata je američka glumica, koja iza sebe ima na desetine filmova i mjuzikla, uključujući i poslednji film Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“ i glavnu ulogu u mjuziklu na Brodveju.

View this post on Instagram

I ate 🥞 in the 🛁

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Skaut Vilson (27)

Iako je učestvovala u nekoliko filmova, Skaut je odlučila da ne ide stopama svojih roditelja. Aktivno se bavi društveno-korisnim radom, pevanjem i modom.  Mnogi kažu da je preslikana otac.

View this post on Instagram

She’s found her light

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

Talula Vilson (25)

Talula je najmlađa kćerka Demi i Brusa. Bavi se ilustracijom. 2016. godine je lansirala sopstvenu liniju odeće, nazvanu po njenom nadimku iz detinjstva Buuski. Ova linija odeće se sastoji od majica i džempera sa njenim ilustracijama.

Sve njegove kćerek se dolično slažu i provode vreme zajedno. Dokaz toga je i nova fotografija na instagram profilu Rumer Vilson na kojioj su sestre zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.