U trendu

Preminuo i drugi sin slavnog muzičara: Pre dva dana pušten iz zatvora (foto)

Sin Nika Kejva, Džetro Lezenbi preminuo je iznenada u 30. godini. Godinama je bio zavisnik od narkotika, bio je iza rešetaka zbog napada na majku, a dva dana pre smrti je pušten iz zatvora uz kauciju, navodi Dejli mejl.

– Uz veliku tugu, mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. U ovom trenutku porodica bi cenila privatnost – rekao je Nik Kejv.

Inače, Džetro je pušten pre dva dana iz pritvora uz obavezu da ide na lečenje od zavisnosti od narkotika, a zabranjeno mu je bilo i da prilazi majci dve godine pošto ju je napao.

Kako se navodi, on joj je klečao na licu, od čega je krvarila i imala modrice, a sve zbog cigareta koje je trebalo da mu kupi.

Na suđenju se čulo da su svedoci posvedočili da je Džetro Lezenbi uzviknuo triput „Ubiću te!“, dok je držao majku pribijenu uz zemlju.

Džetro je pokušavao da se probije u svetu modelinga, kako se navodi, a koristio je očevo prezime da uspe. U jednom intervjuu izjavio je da oca nije upoznao sve dok nije napunio sedam godina. Borio se sa mentalnim problemima. Kako je naveo njegov advokat, bolovao je od šizofrenije. Kako se čulo na sudu, imao je „priličan kriminalni dosije“ što uključuje i seriju nasilnih napada na devojku s kojom je bio u vezi 2018. godine.

Podsetimo, Kejv ima još dva sina Luka (30) i Erla (21), a pre sedam godina je izgubio naslednika Artura, koji je tada imao 15 godina. On je tada pao sa litice u Brajtonu i poginuo, a obdukcijom je utvrđeno da je dečak imao LSD u krvi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar