U trendu

Prevario je i javno osramotio, ali ceo svet želi da se Bred i Dženifer pomire (foto)

Početkom 2000. godine Dženifer Eniton i Bred Pit bili su zlatni par Holuvuda. Ona je bila zvezda „Prijatelja“, a on uspešni glumac sa nekoliko odličnih filmskih ostvarenja iza sebe i blistavom karijerom u usponu. U braku su bili  pet godina kada se saznalo da je Bred na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“ započeo romansu sa Anđelinom Džoli.

Godine koje su sledile donele su mnoštvo glasina, teorija i priča o njihovom rastanku. Postavljalo se pitanje da li ćemo ih više ikada imati priliku da ih vidimo zajedno. Međutim, kao i sa svm skandalima, priča o rastanku omiljnog para je pala u zaborav, i svi akteri nastavili su sa svojim životom.Pit se oženio sa Anđelinom, dobili su troje dece Džen se udala za Džastina Teroa. Ali, skoro u isto vreme pre više od dve godine, objavljena je vest da se oba para rastaju. Bred je nedavno viđen kako napušta rođendansku zabavu Enistonove,  pa su glasine ponovo počele da kruže, ali niko nije bio siguran o čemu se tačno radi i da li su bivši supružnici opet zajedno.

Sada, 15 godina nakon razvoda, fanovi ovog para imali su priliku da vide Pita i Enistonovu kako se susreću iza kulisa dodele SAG nagrada. Tabloidi su se ponovo aktivirali i cela priča ponovo je stigla na naslovne strane širom sveta.

Fotografije koje prikazuju dodir, zagrljaj i širok osmeh svako je shvatio na svoj način. I dok ima onih koji tvrde da su njih dvoje samo prijatelji, drugi pak navijaju za to da se zvezda Prijatelja vrati bivšoj ljubavi.

Međutim, Hufington Post prenosi stručno mišljenje o celoj situaciji i objašnjava zašto mnogi navijaju da se bivši ljubavnici pomire.

Psiholog Ketrin Šafler rekla je da mnogi kroz celu ovu priču traže činjenicu da je par još uvek povezan uprkos svemu što se desilo u protekle dve decenije.

„Ovde vidimo dva bivša partnera, njihov odnos nas podseća na to da čak i ako stvari ne završe onako kako smo planirali, još uvek možete doživeti srećan završetak. Kao što nas je Holivud i naučio, želimo da vidimo upravo taj srećan kraj, zato ih se ne možemo zasititi“, objašnjava Šaflerova.

Voditeljka programa „Trashy Divorces“ Alicia Minc rekle je da smatra da oni koji se rastanu s razlogom treba i da ostanu razdvojeni i ne pomišljaju na pomirenje.

Prema pisanju Hufington Posta, gledanje Pita i Enistonove zajedno motiviše nas da mislimo da je moguće ispraviti stvari i biti u dobrim odnosima ili se čak pomiriti s bivšim partnerima. To daje novu nadu ljudima, a svako vidi situaciju iz svog ugla, pa prema ličnoj perspektivi postavlja i stavove povezane s nekadašnjim holivudskim parom.

1 komentar
  1. bambi

    Povraca, ali bukvalno mi se povraca od ove Andjeline i Breda. Cudi me zasto ih toliko ljudima servirate. Dajte nesto sto ce da vam ekstremno da vam podigne (s oprostenjem) rejting!

Napišite komentar