„Pritajeno zlo IV“ najgledaniji film

U prvom vikendu prikazivanja najnoviji film reditelja Pola V. S. Andersona (Paul W.S. Anderson) zauzeo je prvu poziciju na listi najgledanijih filmova u Americi. Film "Pritajeno zlo: život posle smrti" našao se na sedmom mestu po uspešnosti bioskopskog otvaranja u septembru. Poslednji vikend bio je najuspešniji ikada za ovu franšizu; film "Pritajeno zlo: život posle smrti" postao je popularan i zbog projekcija u najnovijoj 3D tehnologiji.
"Pritajeno zlo: život posle smrti" baziran je na popularnoj video igrici, a ovoga puta priča se odigrava u svetu koji je opustošio smrtonosni virus. Dok virus svoje žrtve pretvora u zombije, Alis (Mila Jovović) nastavlja potragu za preživelima kako bi ih odvela na sigurno. Njena smrtonosna borba sa "Umbrella Corporation" doseže nove dimenzije, ali Alis dobija neočekivanu pomoć od starog prijatelja. Novo obećanje koje nudi sigurno utočište od virusa odvodi ih u Los Anđeles. Međutim, po dolasku u grad, shvataju da je Los Anđeles preplavljen zombijima – i Alis i njeni saborci upašće u smrtonosnu zamku.
Pored Mile Jovović, ostale uloge igraju Ventvort Miler (Wentworth Miller), koga znamo iz TV serije "Bekstvo iz zatvora", i Ali Larter (Ali Larter). Početak prikazivanja ovog filma u domaćim bioskopima zakazan je za 23. septembar.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (10-12.) septembra:

  1. "Pritajeno zlo: život posle smrti" ("Resident Evil: Afterlife")
  2. "Takers"
  3. "Amerikanac" ("The American")
  4. "Mačeta" ("Machete")
  5. "Ljubav na daljinu" ("Going the Distance")
  6. "Rezervni igrači" ("The Other Guys")
  7. "The Last Exorcism"
  8. "Plaćenici" ("The Expendables")
  9. "Jedi moli voli" ("Eat Pray Love")
  10. "Početak" ("Inception")

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.