U trendu

Ima skoro 50, a proglašena NAJLEPŠOM u 2019: Kako vam se dopada? (foto)

Magazin „People“ svake godine proglasi jednu damu najlepšom u toj godini, a ove godine tu titulu je ponosno ponela holivudska glumica Dženifer Garner.

Prošle godine laskavu titulu najlepše žene ponela je pevačica Pink.
Garner (47) krasi naslovnicu poznatog časopisa i to bez trunčice šminke na licu. U razgovoru za „People“ otkrila je tajne „bezvremenske“ lepote. Kako navodi lepotica koja je na pragu pete decenije, izgleda da su za njen neverovatan izgled zaslužna deca – Vajolet (13), Serafina (10) i Semjuel (7).

„Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, vežem kosu u rep i stavim naočare. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment“, rekla je Garner, koaj je nedavno i za magazin Harper govorila o tome da privatno ne nosi šminku.

Ova laskava titula najlepše žene ju je kako je rekla veoma iznenadila.

Nikad se, dodaje, nije osećala kao lepotica, niti je o sebi tako razmišljala.
„Uvek sam bila zadovoljna sobom“, rekla je ona te navela da je verovatno i zbog toga mnogi doživljavaju mnogo lepšom.

„Bila sam veoma iznenađena i trebalo mi je nekoliko minuta da to prihvatim i oduševim se“, rekla je u kratkom videu za Instagram, društvenoj mreži na kojoj je glumica veoma aktivna, a pogotovo voli na njoj da deli recepte.

„Lepotu doživljavam veoma holistički i osećam se sretnijom i lepšom kada se manje gledam u ogledalo“, dodala je.

Pre šest meseci se konačno razvela od glumca Bena Afleka sa kojem ima troje dece. Oni su se rastali još 2015. godine, a u braku su bili od 2005. godine.

(Super Žena)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.