Progovorila o torturi u Holivudu: Zatvorili su me u teretanu i tražili samo jedno

Savršenoj figuri britanske glumice Geme Arterton zavide mnoge žene Velike Britanije, ali i sveta. Između ostalog glumila je i u nekim holivudskim filmovima, poput ‘Princa Persije“ sa Džejkom Gilenhalom, zatim „Ivice i Marice: Lovci na veštice“ sa Džeremijem Renerom i „Sudaru titana“ sa Lijamom Nisonom i Semom Vortingtonom. Gema je bila i Bondova devojka u filmu „Zrno utehe“.

Govoreći u popularnoj radijskoj emisiji „Feministkinja sa grižnjom savesti“ 31-godišnja glumica otkrila je da su joj holivudski producenti poslali ličnog trenera na set u Maroko kako bi bili sigurni da će izgubiti na kilaži i snimali je u teretani kako bi imali dokaz da je vežbala. Gema je takođe otkrila da su joj naredili da smrša kako bi snimila još nekoliko filmova.

https://www.instagram.com/p/BX7xZVwnCCZ/?hl=sr&taken-by=gemmaartertonofficial

Nije želela da otkrije o kojim se producentima radi, ali blokbaster „Princ Persije: Pesak vremena“ sniman je u Maroku.

– Snimali smo u Maroku i nakon nekoliko nedelja snimanja najednom su rekli: ‘Treba nam lični trener, odmah’. I preko noći doveli su nekog ko je ostavio sve, svoj život, samo da bi bio moj lični trener. Mislim, zar tako loše stoje stvari da mi stvarno treba trener. Bilo mi je to prilično traumatično.

https://www.instagram.com/p/BXpoEcgHRY8/?hl=sr&taken-by=gemmaartertonofficial

Kćerča čistačice i zavarivača iz Grejvesenda kaže da su je redovno merili.

– Izmerili bi me pa bi pozvali mog trenera, recimo u 9 uveče i pitali: „Da li je u teretani, ako nije, zašto nije“. Onda bi me dovukli u teretanu u 9 uveče, snimali bi me i snimak slali producentima, da znaju da sam bila tamo, ispričala je Gema.

– Jedan dan sam uzela nešto za pregrizem, ima toga na filmskom setu, uzela sam jednu zemičku, a jedan zaista ogromni, debeli producent pitao me je: „Nadam se da to ne planiraš da pojedeš“, otkrila je, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.