U trendu

Proslavljeni glumac dobio otkaz, završio na odvikavanju

Nakon što je u tri filma glumio ‘Betmena’, Ben Afrlek (46) dobio je otkaz i više neće glumiti ovog junaka. Naime, kako je najavljeno, novi film o Betmenu stiže u bioskope 2021. godine, režiraće ga Met Rivs, a Aflek je i sam potvrdio da on neće biti u njemu.

– Ta uloga zahteva fokus, strast i najbolju glumu koju možeš da daš. Postalo je jasno da ne mogu ispuniti te zahteve – rekao je Aflek.

Dodao je kako je razlog otkaza njegova ovisnost o alkoholu zbog koje je prošle godine treći put završio na lečenju. Iako ga neće igrati, glumac je istakao da je srećan što će se film snimati nakon što je objavljeno kako ćemo ga u bioskopima  gledati na leto 2021. godine.

U avgustu prošle godine, poznati glumac priznao je kako ima problema s alkoholizmom i završio na odvikavanju u poznatom centru u Los Angelesu.

– Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu reći. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima – napisao je oskarovac u to vreme na društvenim mrežama te objasnio je kako je bitka s bilo kojom ovisnošću doživotna i teška borba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar